Čo nie je tajné, je verejné - Šveda, Dušan
Od 1. januára 2001 platí Zákon č. 211/2000 Z.z. o slobodnom prístupe k informáciám a o zmene a doplnení niektorých zákonov. Princípy budovania a obsah zákona o slobode informácií.