Začať podnikať alebo nie? - Strählová, Jarmila
Formy podnikania u nás. Čo je podnikanie. Kto je fyzická osoba a kto je právnická osoba. Individuálna a skupinová podnikateľská forma. Obchodné spoločnosti - najčastejšie formy podnikania. Verejná obchodná spoločnosť, komanditná spoločnosť, spoločnosť s ručením obmedzeným, akciová spoločnosť a združenie.