Spotreba domácností (60 perc. HDP) prekáža obnove Japonska - Sedlák, Mikuláš
Vývoj ekonomiky Japonska v posledných dvoch desaťročiach. Japonská ekonomika 80. rokov a zvrat v 90. rokoch. Zníženie ratingu na prahu 21. storočia. Príčiny zlyhania japonskej ekonomiky v 90. rokoch. Perspektívy japonskej ekonomiky.