Asociácia bánk Slovenska do európskych štruktúr - Kopřiva, Juraj, ml
Bilancia činnosti Asociácie bánk SR. Priority Asociácie bánk na rok 2001. Kroky AB na členstvo v Predvstupovej komisii FBE a podpora ďalšieho rozvoja finančných služieb, ktoré sú podmienkou vstupu do EÚ.