Európska oblasť finančných služieb, dlhé roky vnímaná ako veľmi konzervatívna sféra, čelí dramatickým zmenám
Oblasť finančných služieb vyžaduje komplexnejšie zmeny. Sociálno-politické, právne a ekonomické zmeny. Najväčšie poisťovacie spoločnosti. Počet poisťovacích spoločností v Európe.