Aj vôňa predáva - Szarková, Miroslava, 1951-
Vône a zápachy sú psychologickými faktormi ovplyvňujúcimi správanie zákazníka. Vône a zápachy charakterizujú tovar, pridávajú mu špecifickosť a jedinečnosť. Pracovný priestor potrebuje nie len ventiláciu, ale aj vône.