Komparácia právnej úpravy účtovníctva a audítorstva v procesoch postupnej harmonizácie Zmeny účtovných metód, opravy zásadných chýb, zmeny v účtovných odhadoch - Kareš, Ladislav
Zmeny v účtovných postupoch podľa slovenských účtovných predpisov, podľa IAS a US GAAP. Zmeny účtovných metód, opravy zásadných chýb a zmeny v účtovných odhadoch - slovenská a česká právna úprava, medzinárodná právna úprava IAS, americká právna úprava US GAAP.