Leasing z hľadiska IAS a slovenskej účtovnej legislatívy - Vépyová, Mária
Súčasné problémy účtovania leasingu v slovenskej legislatíve a možné riešenia podľa IAS 17 - Leasingy. Osobitná pozornosť je venovaná riešeniu leasingu osobných áut v SR. Vykazovanie finančného prenájmu. Účtovné zobrazenie operatívnych prenájmov. Účtovné zobrazenie finančných prenájmov. Názorné príklady.