Princípy činnosti GATT/WTO - Kostolanský, Rudolf
Dohoda o clách a obchode GATT (General Agreement on Tariffs and Trade). GATT existuje ako súčasť WTO, ktorá je strešnou organizáciou. Otváranie ekonomík. Neoprotekcionalizmus. Úloha štátu pri vytváraní konkurenčného prostredia.