Na čo vydávajú najviac peňazí - Azudová, Ľubica
Vývoj spotreby v domácnostiach transformujúcich sa krajín. Indexy spotrebiteľských cien. Pohyb platov a cien v krajinách strednej a východnej Európy. Rozdiely medzi jednotlivými krajinami. Reálna spotreba v slovinských domácnostiach.