Dôraz na nezávislosť a nestraníckosť - Benčo, Jozef
Pôsobnosť a systém najvyšších kontrolných orgánov vo svete v systéme verejnej správy. Organizačná štruktúra a činnosť vrcholných kontrolných orgánov vo Francúzsku a Rakúsku.