Program "Bezpečný podnik" - Elbel, Jaromír
Oboznámenie s programom "Bezpečný podnik", ciele, podmienky, prehľad firiem s osvedčením "Bezpečný podnik". Program Bezpečný podnik si kladie za cieľ napomôcť organizáciám zaviesť efektívny systém riadenie bezpečnosti, ochrany zdravia a životného prostredia. Program je určený pre veľké a stredné organizácie. Výhody programu.