Zhodnotenie výkonu menovej politiky NBS prostredníctvom obchodov na voľnom trhu v roku 2000 - Andresič, Peter
Systémové zmeny uskutočnené NBS prostredníctvom úrokových sadzieb. Prechod od kvantitatívneho riadenia ku kvalitatívnemu. Stabilizácia peňažného trhu. Zavádzanie nového menového inštrumentária.