Včasná prevencia šetrí náklady - Tomlein, Peter
O chladiace zariadenia sa musí starať predajca i odborníci. Technické zázemie chladiacich zariadení. Združené kompresorové jednotky. Ako sa zabezpečiť proti stratám ? Uživateľská údržba.