Skúsenosti zo zavádzania systémov kvality v slovenských firmách - Hekelová, Edita
Analýza tých faktorov, ktoré najviac ovplyvňujú proces riadenia kvality a budovania systémov kvality v podnikoch v zmysle noriem ISO rady 9000. Vlastné skúsenosti autorky z pôsobenia v slovenských firmách v tejto oblasti. Chybné prístupy pri budovaní systému kvality. Modely riadenia kvality. Využitie benchmarkingu v riadení kvality. Hlavné faktory, ktoré ovplyvňujú úspešnosť budovania systému kvality.