Nie je voda ako voda bohatstvo spod zeme - tekuté a číre - Vojtková, Viera
Spotreba neochutených nápojov mierne stúpa. Prírodné vody neslobodno vystavovať vo výkladoch. Spotrebiteľský obal - informácia s prísnymi pravidlami.