Tendencie vývoja bankovníctva vo svete komponenty európskej bankovej stratégie - Longauerová, Alena
Vývoj bankovníctva v 90. rokoch. Rozsiahla reorganizácia bankového sektora. Reštrukturalizácia bankovníctva v Európe. Hlavné komponenty európskej bankovej stratégie. Otvorené otázky do budúcnosti.