Strata Liptovskej mliekarne je odrazom finančného ozdravenia - Velecký, Milan
Hospodárenie Liptovskej mliekarne, a.s. Liptovský Mikuláš v r. 2000 so stratou takmer 26 mil. Sk - príčiny. Zmena rozhodujúceho akcionára - prehodnotenie aktív spoločnosti. Strata spoločnosti. Dosiahnutý zisk. Rozhodujúci dodávatelia spoločnosti. Mliekareň v súčasnosti nedokáže uspokojiť dopyt na domácom trhu. Zmena v obchodnom sortimente.