Štrukturovaný prístup k oceňovaniu rizika využitie fuzy logiky - Šoltés, Vincent
Ohodnotenie rizika je mimoriadne dôležité pri investíciách do tzv. nových trhov. Vzniká ďalší druh rizika, tzv. riziko faktickej moci podnikov (CGR - riziko). Meranie rizika faktickej moci podnikov s využitím fuzy logiky.