Rozhoduje detský spotrebiteľ - Malárová, Viera
Sladký trh má sezónne výkyvy. Spotreba čokoládových výrobkov na Slovensku. Častým iniciátorom nákupu tohto sortimentu je detský spotrebiteľ. Význam inovácií. Trend výrobkov "light". Predáva aj obal.