Kanadské variácie očami Európana - Krajmerová, Eva
Stručná charakteristika historicko-spoločenského vývoja Kanady. Hospodársky rast Kanady. Osobitosti podnikateľského správania sa. Provinčný šovinizmus. Kultúrne a historické pamiatky.