Na rozvoj firmy je potrebný kapitál - Kalužníková, Darina
Finančné podporné programy ako významné nástroje rozvoja malých a stredných podnikov. Obsah podporného úverového programu. Prehľad poskytnutých úverov programu podľa predmetu podnikania. Obsah mikropôžičkového programu. Dopad poskytovania mikropôžičiek na regióny.