Bahamské spoločenstvo - Schlosser, Gabriel
Atlas peňazí sveta. Charakteristika Bahamského spoločenstva: štátne zriadenie, prírodné podmienky, hospodárstvo, história štátu a meny. Menové informácie. Motívy bankoviek.