Virtuálne trhy nie sú víziou - Šramko, Marian
E-marketplace, čiže elektronické trhovisko, je miesto kde sa stretáva väčší počet odberateľov s dodávateľmi. Kľúčové postavenie internetu v zavedení e-business aplikácií do reálneho života. Budúcnosť e-business aplikácií verzus realita. Predpoveď výdavkov na e-business poskytovateľov služieb z oblasti priemyslu.