Menšie riziká - väčšia konkurencieschopnosť - Kostolanský, Rudolf
Politicko-ekonomické hodnotenie možností zahraničného obchodu. Niekoľko typov politického rizika krajiny. Signál pre investorov. Obchodné bariéry SR vstupu do EÚ. Hlavné tendencie pre ďalší vývoj našej ekonomiky a obchodu.