O štruktúre pracovnej skupiny - Adamková, Hana, 1969-
Skupinová a formálna štruktúra pracovnej skupiny. V pracovnej skupine sa vytvára aj neformálna štruktúra. Oprimálnym stavom je súlad medzi formálnou a neformálnou štruktúrou pracovnej skupiny.