Program obnovy dediny na Slovensku - Jančura, Peter
Poslanie programu obnovy dediny (POD). Problémy a potreby vidieckych regiónov. Charakter zmien vidieckych regiónov. Súčasný stav POD na Slovensku. Zabezpečenie a priebeh procesu POD v SR. Metódy používané v POD.