Detekce bankovních selhání v tranzitivních ekonomikách: případ ČR - Hanousek, Jan
Identifikácia potenciálnych problémov v bankách na základe krachov malých bánk v ČR v rokoch 1994-1996. Návrh vylepšenia štandardných modelov bankových zlyhaní. Vznik a vývoj českého bankového sektora. Poučenie z českej bankovej krízy a odporúčania pre politiku bankovej regulácie.