Zásadné rozdielne vonkajšie podmienky - Nemec, Juraj
Systém a realizácia verejného obstarávania v USA. Účasť občana na kontrole. Účinnosť auditu. Odstránenie unifikovanosti. Systémové zmeny prostredia.