Kraj potomkov Matúša Čáka Trenčianskeho - Rajčák, Milan
Stručná charakteristika Trenčianskeho samosprávneho vyššieho územného celku. Prírodné podmienky. Administratívny vývoj. Hospodárstvo. Rozvojové príležitosti.