Efektivní bezpečnostní strategie v bankách stále chybí bezpečnost IT a IS v bankách a finančních institucích - Marťák, Pavel
Nové druhy rizík v činnosti bánk po zavedení informačných technológií. Bezpečnostná architektúra a stratégia. Bezpečnostná politika. Úroveň bezpečnosti informačných bankových systémov v zahraničí.