Americký otesánek - Dolečková, Marcela
Kalifornská deregulácia trhu s elektrinou zapríčinila energetickú krízu v USA. Genéza kalifornského experimentu. Svetová energetická spotreba podľa zdrojov a podľa vybraných krajín. Prognózy energetiky USA na 20 rokov.