Banková devízová štatistika - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Vypovedacia schopnosť bankovej devízovej štatistiky. Vydávanie opatrení pre účely bankovej štatistiky, ktorá poskytuje údaje pre zostavovanie platobnej bilancie SR.