Trvalo udržateľné mestá/regióny na Slovensku - Mačáková, Slávka
Program Trvalo udržateľné mestá, regióny na Slovensku. Verejný činiteľ - strážca trvalo udržateľného rozvoja. Indikátory trvalo udržateľného rozvoja miest. Environmentálny manažérsky systém (EMS) pre miestnu samosprávu. Postup riešenia a konkrétne výsledky projektu.