Audit účtovníctva - Pastierik, Vladimír
Príspevok je zameraný na audit účtovníctva a to v podniku, ktorý účtuje v sústave podvojného účtovníctva pre podnikateľov. Povinnosť auditu. Účtovná závierka. Výročná správa účtovnej jednotky. Zverejňovanie údajov z účtovnej závierky. Postavenie nezávislého audítora. Obsah auditu. Povinnosti audítora.