Výkon sprostredkovateľskej činnosti a platenie odvodov - Macková, Zuzana
Práva a povinnosti, ktoré vyplývajú pre osobu, ktorá vykonáva tzv. sprostredkovateľskú alebo obchodnú činnosť pre komerčné poisťovne na účely platenia poistného podľa typu uzatvorenej zmluvy a podľa osoby vykonávajúcej túto činnosť. Zmluvy podľa Obchodného zákonníka a podľa Občianskeho zákonníka. Mandátna zmluva. Práva a povinnosti mandatára. Zmluva o sprostredkovaní. Zmluva o obchodnom zastúpení. Zmluvy podľa zákonníka práce. Pracovnoprávne vzťahy.