Inventarizácia pokladnice - Vladárová, Marta
Inventarizácia pokladnice, ktorá je jedným z najdôležitejších nástrojov kontroly hospodárenia s majetkom. Inventúra. Povinnosť inventarizácie. Zásady a termíny inventarizácie. Inventúrny súpis. Účtovanie inventarizačných rozdielov. Hmotná zodpovednosť. Vzory zápisov o vykonanej inventarizácii pokladnice.