Nariadenie Rady Európskych spoločenstiev č. 1346/2000 Z.z. zo dňa 29. mája 2000 ku konkurznému konaniu
Nariadenie rady Európskych spoločenstiev č. 1346/2000 zo dňa 29. mája 2000 upravuje problematiku konkurzného konania. Úplné znenie tohto Nariadenia.