Opatrenie Štatistického úradu Slovenskej republiky č. 4/2000 Z.z. zo 16. decembra 1999 ...
Znenie opatrenia Štatistického úradu SR č. 4/2000 Z.z. zo 16. decembra 1999, ktorým sa vyhlasuje chrakteristika, základné znaky a štruktúra údajov zisťovaných pri sčítaní obyvateľov, domov a bytov v roku 2001 v znení opatrenia č. 127/2001 Z.z.