Správna dohoda medzi Slovenskou republikou a Českou republikou o vzájomnom zamestnávaní občanov
Dňa 30. januára 2001 bola v Prahe podpísaná Správna dohoda medzi Ministerstvami práce, sociálnych vecí a rodiny SR a ČR k zmluve medzi SR a ČR o vzájomnom zamestnávaní občanov. Postup zamestnávateľov SR pri zamestnávaní občanov na území ČR. Postup občana SR pri zamestnaní podľa individuálneho záujmu. Prehľad o vzájomnom zamestnávaní občanov SR a ČR. Znenie Správnej dohody. Registračné karty.