Nelegálna práca a formy jej vyhľadávania
Nelegálna práca a formy jej vyhľadávania. Skrytá práca na trhu práce SR. Súčasný stav v oblasti kontroly skrytej práce. Vyhodnotenie výsledkov kontrolnej činnosti zameranej na odhaľovanie a potieranie nelegálnej práce. Charakteristika skontrolovaných zamestnávateľských subjektov za máj až október 2000. Charakteristika zistených nelegálne zamestnaných a evidovaných osôb. Návrh opatrení zameraných na vyhľadávanie a potieranie nelegálnej práce.