Strategické partnerství ve střední Evropě - Daublebsky, Klas
Rozvíjajúca sa európska integrácia vyžaduje neustále prispôsobovanie sa realite všetkých zúčastnených štátov. Vznik neformálnych a flexibilných alianciíí v rámci euroregiónu. Koncepcia Strategického partnerstva. Fázy projektu Strategického partnerstva. Oblasti, ktoré strategické partnerstvo zahrňuje.