Hodnota koruny je hodnotou ekonomiky - Onuferová, Marianna
Vplyvy zvoleného kurzového režimu v SR sú oveľa väčšie ako vo veľkých ekonomikách. Vlastnosti devízového trhu na Slovensku. Vývoj kurzu slovenskej koruny. Váha kurzového režimu. Faktory, ktoré môžu negatívne vplývať na kurz koruny. Vývoj kurzu EUR/SKK.