Nové formy rešení nezaměstnanosti ve Francii - Blažíčková, Ilona
Verejné služby zamestnanosti vo Francúzsku. Národný akčný plán zamestnanosti na obdobie 1998-2002. Miestne plány pre začlenenie a zamestnanosť. Pomoc európskych štrukturálnych fondov.