Národní akční plán zaměstnanosti na rok 2001 - Kokotek, Tadeáš
Analýza situácie na trhu práce. Predpokladaný vývoj trhu práce. Národný plán zamestnanosti. Opatrenia Národného plánu zamestnanosti na rok 2001.