Nový projekt výstavby diaľnic a rýchlostných ciest
Uznesenie vlády č. 415 z 9.6.1998 k správe o postupe výstavby diaľnic na území SR. Projekt TINA pozostáva z nosnej a doplnkovej siete diaľnic. Číslovanie diaľničnej siete. Definovanie siete rýchlostných ciest.