K podpoře rovnosti příležitosti mužů a žen v EU - Lisá, Blanka
Problematika rovnosti mužov a žien v krajinách Európskej únie. Štvrtý strednodobý akčný program rovnosti pre mužov a ženy. Používanie metódy mainstreaming (metóda uvažovania). Príklady projektov na podporu rovnosti príležitostí pre mužov a ženy.