Podmienky pôžičky EFSAL sú pre Slovensko dôležitejšie ako získané peniaze - Baťo, Rado
Pripravuje sa dohoda medzi Slovenskom a Svetovou bankou (SB) o pôžičke na ozdravenie bánk a podnikov. Pôžička EFSAL - pôžička na reguláciu podnikovej a finančnej sféry. Pôžička bude rozdelená na tri časti. Prekážkou na čerpanie prvej tranže EFSAL je Slovenská konsolidačná, a.s. Čerpanie pôžičky v polročných intervaloch. Podmienky pôžičky. Náročnosť zmien v účtovníctve a audítorstve.