Zákon o Štátnom fonde rozvoja bývania
Úplné znenie zákona NR SR č. 124/1996 Z.z. o Štátnom fonde rozvoja bývania, ako vyplýva zo zmien a doplnení vykonaných zákonom č. 1/1997 Z.z. a zákonom č. 76/2000 Z.z.