Uplatňovanie infozákona - Reiselová, Eva
Z obsahu: Princíp Čo nie je tajné, je verejné ešte v mnohých úradoch pokrivkáva. Obava z návalu na úrady sa nepotvrdila. Národná rada vybavila 170 písomných žiadostí. Samospráva často nevie, čo utajiť a čo nie. Občan má právo vedieť, čo sa v meste deje, hovorí starosta i prednosta Kremnice. Najťažšie na úrade je dostať sa cez vrátnicu. Nová Baňa nepotrebuje "vézetenko".